Waar vind ik het

Het idee is overal uit te voeren, juist dit is de kracht van Stichting Buurtbeweging. Er zijn mogelijkheden binnen elke gemeenten door het hele land. Wij hopen echter dat de stichting in eerste instantie tot wasdom komt in de gemeente Alkmaar. Dit in het vertrouwen dat de gemeente Alkmaar binnen dit innovatieve participatieproject waar nodig ook gezamenlijk met Stichting De Buurtbeweging wil optrekken en voor ons in die zin voorbeeldgemeente wil zijn.

Bereik
Het bereik is onbeperkt, maar afhankelijk van verschillende factoren. Het is ons doel om na één jaar meer dan honderd initiatieven te realiseren. Stichting Buurtbeweging faciliteert een idee dat exponentieel kan groeien naarmate er buurtbewegingen worden gestart.

Wanneer
Met een grote diversiteit aan burgerinitiatieven, is het mogelijk om de buurt op elk gegeven moment van de dag in beweging te brengen. Wij zien 1 januari 2015 als startdatum om als stichting een succesvolle officiële en bovendien publieke start te kunnen maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>